ویزا یا روادید بعد از پاسپورت مهمترین سند مسافرتی بشمار می رود.

قراردادهای بین المللی در میان کشورها، شرایط سیاسی حاکم فیمابین و همچنین قوانین داخلی مربوط به اقامت،

تابعیت و گردشگری هر کشور باعث پیچیده شدن و تخصصی شدن روند اخذ ویزا گردیده است.

 

به طور کلی،شرایط و قوانین دریافت ویزای ایران برای اتباع کشورهای مختلف متفاوت است و با توجه به روابط دیپلماتیک تغییر می‌کند. 
روند صدور ویزا ورود به جمهوری اســلامی ایران نیز با نظر مثبت و مســاعد سیاستمداران کشور، آسـان تر شده؛

و در حال حاضر ویزای 30 روزه توریستی در بدو ورود به کــشور برای گردشگران اکثر کشورها بجز شهروندان قطر، هند و پاکستان صادر می گردد.

تمام افرادی که به ایران سفر می‌کنند٬

برای دریافت ویزا جزو چهار دسته‌ی ویزای توریستی٬ ویزای تجاری، ویزای مولتی و ویزای اقوام قرار می‌گیرند.

دسته‌بندی انواع مختلف ویزا با توجه به نوع فعالیت و دفعات ورود به ایران صورت می‌گیرد.

انواع ویزای ایران :

ایران برای گردشگران خارجی ۱۳ نوع ویزا (روادید) صادر می کند که در زیر به معرفی و بررسی آن ها می پردازیم:

  • این نوع ویزا برای گروه های علمی یا ورزشکاران که قصد ورود به ۲ یا چند باره به ایران را دارند صادر می شود.
  • (سیاحتی): برای گردشگران کشورهای مختلف که می خواهند از جاذبه های گردشگری ایران دیدن کنند.

  • (زیارتی): برای گردشگرانی که قصد سفر به زیارتگاه های ایران را دارند صادر می شود .

  • (سیاسی): این نوع ویزا مخصوص مقامات دولتی و سیاسی است که برای رایزنی های سیاسی به ایران می آیند.

  • این نوع از ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد تحصیل در ایران دارند و مخصوص دانش آموزان ، دانشجویان ، طلاب علوم دینی است.
  • (حق کار): برای کسانی که می خواهند برای کار وارد ایران می شوند ، صادر می شود.

البته این نوع ویزا برای برخی از کشورها سخت تر است و با حساسیت بیشتری صادر می شود.

  • افرادی مانند مهمانداران هواپیما ، کارکنان قطار ، رانندگان وسایل نقلیه عمومی ،

خدمه کشتی ها یا افرادی که قصد ماندن در ایران را ندارند؛

و فقط می خواهند از ایران عبور کنند و به کشورهای دیگر بروند از این نوع ویزا استفاده می کنند.

  • دیگر نوع ویزا برای افرادی مانند خبرنگاران ، عکاسان ، روزنامه نگاران و در کل تیم خبری که قصد پوشش یک رویداد خبری را دارند؛

صادر می شود که این نوع ویزا ویزای مطبوعاتی می گویند.

  • برای افرادی که کار های غیر سیاسی هم دارند مثل قرارداد های تجاری هم نوعی ویزا صادر می شود .
  • (متعدد): برخی از کارشناسان و بازرگانان در طول یک دوره مشخص شده ،

مجبورند چندین بار به ایران سفر کنند این نوع ویزا برای اینگونه افراد صادر می شود.

  • (الحاق به خانواده):  برای افرادی که قصد ثبت ازدواج را دارند و به این علت وارد ایران می شوند صادر می شود.

  • براع اتباع خارجی که به طور دائم در ایران بوده اند و می خواهند برای دیدن خانواده خود به کشور خود بروند؛

و از مرخصی به طور موقت استفاده کنند. (حداکثر سه ماه)

         این افراد باید قبل این زمان به ایران بازگردند.

  • (خروج): برای مقیمانی که پس از خروج از کشور قصد بازگشت دوباره را ندارند، صادر می شود.

هدف آتا 2000 جلب رضایت شما عزیزان می باشد.

در صورت بروز هر مشکل همکاران ما در بخش ویزا پاسخگوی شما عزیزان می باشند.

 

 

کشور

ویزا

اقامت

اعتبار

روز کاری

مدارک

آذربایجان

(باکو و نخجوان)

توریستی

یکبار ورود

1ماه

3

اصل پاسپورت ، 1قطعه عکس رنگی

توریستی فوری

یکبار ورود

1ماه

1

توریستی

یکبار ورود

3ماه

3

توریستی فوری

یکبار ورود

3ماه

1

اقامت

90روز

1سال

7

اقامت

120روز

1سال

7

اقامت

180روز

1سال

7

اکراین

توریستی

7 روزه

طبق درخواست

15

اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس 3*4 ، کپی تمام صفحات شناسنامه ، گواهی اشتغال به کار ، تمکن مالی ، ضمانت برگشت

توریستی

14 روزه

طبق درخواست

15

توریستی 1 ماهه

1 ماهه

1 ماه

15

تجاری 1 ساله

180 روزه

مولتی

25

اندونزی

توریستی

یکبار ورود

1ماه

7

اصل پاسپورت، 2قطعه عکس 4*3 ، کپی کارت ملی، کپی شناسنامه تمام صفحات، تمکن مالی 10 میلیون ، بلیط ، هتل

توریستی فوری

یکبار ورود

1ماه

3

بلاروس

توریستی

یکبار ورود

7 روزه

7

اصل پاسپورت امضا شده ، 2 قطعه عکس 3*4 رنگی زمینه سفید ، فرم اطلاعات فردی ، ضمانت در صورت نیاز

توریستی

یکبار ورود

14 روزه

7

توریستی

یکبار ورود

21 روزه

7

تجاری

یکبار ورود

1 ماهه

10

برزیل

توریستی عادی

مولتی

3 ماه

15

اصل پاسپورت، 2قطعه عکس 3*4، شناسنامه، تمکن مالی ، سند ملکی ، مدارک شغلی ، هتل، پرواز ، ضمانت برگشت ، ترجمه رسمی مدارک ، پاسپورت قدیمی در صورت داشتن ویزا

توریستی فوری

مولتی

7

تایلند

توریستی

2 ماه

3 ماه

5-3

اصل پاسپورت، 1 قطعه عکس ، کپی شناسنامه وکارت ملی ، تمکن مالی به لاتین، رزرو پرواز و هتل

توریستی با پرواز

2 ماه

3 ماه

توریستی مولتی

مولتی

6 ماه

اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس ، کپی شناسنامه وکارت ملی ، گردش 6 ماه آخر ، رزرو پرواز و هتل

هند

توریستی عادی

1 ماه

3ماه

15

اصل پاسپورت ، 2قطعه عکس 5*5 جدید ، کپی شناسنامه ، 2برگ کپی از صفحه اول پاسپورت ، امضاء مسافر در پاسپورت الزامی است ، هتل و پرواز ، تکمیل فرم مشخصات فردی ، هماهنگی جهت اخذ ویزای تجاری

توریستی فوری

1 ماه

7

چین

توریستی گروهی

طبق تمکن مالی

40 روز

10

اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس 4*6 ، تمکن مالی در صورتی که تاریخ صدور پاسپورت از تاریخ 1/2015 به بعد باشد پاسپورت قبلی مسافر باید ارائه گردد

توریستی گروهی فوری

طبق تمکن مالی

7

1ماه توریستی عادی

1ماه

3ماه

7

1 ماه توریستی فوری

1 ماه

3ماه

5

آفریقای جنوبی

ویزا توریستی

1 ماه

1 ماه

10

اصل پاسپورت ، 2قطعه عکس 3*4 ، مدارک شغلی ، گردش بانکی 3ماه آخر ، رزرو هتل و پرواز

روسیه

توریستی عادی

14 روزه

 

6

اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس 3*4 ، پرواز و هتل

توریستی فوری

14 روزه

2

توریستی عادی

1 ماه

6

توریستی فوری

1 ماه

2

تجاری عادی

1 ماه

30-25

اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس 3*4

تجاری عادی

3 ماه

30-25

تجاری فوری

3 ماه

20-15

تجاری دبل عادی

3 ماه

30-25

تجاری دبل فوری

3 ماه

20-15

1 ساله مولتی

180 روز

30-25

اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس 3*4 ، آزمایش HIV، مصاحبه

سنگاپور

توریستی عادی

14 روزه

2 ماه

15

اسکن پاسپورت و عکس ، رزرو هتل الزامی

توریستی فوری

14 روزه

10

قزاقستان

توریستی عادی

1 ماه

3 ماه

14

اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس ، ثبت ریجیستر پس از 5 روز اقامت

توریستی فوری

1 ماه

7

تجاری عادی

1 ماه

14

توریستی تریپل عادی

3 ماه

14

توریستی تریپل فوری

3 ماه

7

شنگن

ویزا توریستی

طبق درخواست

طبق درخواست

هماهنگی کانتر

اصل پاسپورت ، هماهنگی جهت کلیه مدارک با کانتر مربوطه

عراق

ویزا توریستی عادی

1 ماه

3 ماه

5-3

اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس 3*4

دبی

توریستی عادی

یکبار ورود

14روز

5

اسکن رنگی پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار، 1قطعه عکس 4*3 با زمینه سفید

توریستی فوری

یکبار ورود

14روز

3

1ماهه مولتی

30روز

1ماه

5

3ماهه سینگل

یکبار ورود

3ماه

5

عمان

1ماه توریستی

یکبار ورود

طبق درخواست

7

اسکن پاسپورت، اسکن عکس ، کپی شناسنامه، چک رمزدار بانکی با مبلغ 7میلیون تومان ، بدون نیاز به رزرو هتل

1ماه توریستی با بلیط

یکبار ورود

طبق درخواست

7

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *