4 شب اقامت در شهر رم

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتلخدمات هتلقیمت دو تختهقیمت یک تختهقیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)توضیحات
4 شب اقامت در هتل 4 ستارهB.B (فقط صبحانه)550 یورو890 یورو500 یورو450 یوروبه مبالغ فوق مبلغ ریالی بلیط اضافه می گردد. حداقل بلیط بزرگسال 3/990/000 ، کودک 2 تا 12 سال 2/990/000 و نوزاد 465000 تومان می باشد.

مدارک مورد نیاز :

1 . اصل گذرنامه امضاء شده مسافر با حداقل شش ماه اعتبار از زمان حرکت

2 . 6 قطعه عکس 3 * 4 رنگی زمینه سفید ،تمام رخ ، مربوط به سال جاری

3 . اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه با مهر دارالترجمه به زبان انگلیسی

4 . اصل و ترجمه سند مالکیت با مهر دارالترجمه به زبان انگلیسی 

5 . پرینت 3 ماهه حساب بانکی به اضافه گواهی تمکن مالی انگلیسی با مهر بانک متقاضی با مانده حساب حداقل 50 میلیون تومان

6 . اصل و ترجمه مدارک شغلی با مهر دارالترجمه به زبان انگلیسی 

الف : مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی گواهی اشتغال – سابقه بیمه تامین اجتماعی 6 ماه گذشته با مهر اداره تامین اجتماعی

ب : مدارک شغلی کارمندان دولتی ترجمه آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماه آخر

ج : مدارک شغلی صاحبین مشاغل : روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس و آخرین تغییرات ) جواز کسب یا کارت بازرگانی

د : مدارک شغلی محصلین : ترجمه گواهی تحصیلی ، دانشگاهی ، کارت دانشجوئی و یا کارت عضویت هیئت علمی

7 . اصل گذرنامه های قبلی به همراه دو سری کپی از ویزاهای گذشته اروپا ،امریکا و استرالیا

8 . هزینه ورود به سفارت به عهده مسافر میباشد .

9 . کلیه گشت ها با وسایط نقلیه عمومی انجام میشود .

ورودیه اماکن توریستی  و مالیات هتل ها به عهده مسافر میباشد.

 

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ 10 %  از مبلغ دابل کسر و مابقی استرداد میگردد .

توجه : بابت ضمانت بازگشت بموقع مبلغ 40.000.000 تومان دریافت می گردد.

برنامه روزانه

روزمحل اقامت شبجاذبه‌های مورد بازدیدتوضیحات
25 آذر رم---

شرایط دریافت ویزای ایتالیا

انواع ویزاهای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید متحدالشکل کوتاه مدت (ویزای شینگن) برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود،

مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد.

کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

ویزای توریستی (شینگن):

ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور زیبا دارند.

ویزای تجاری

ویزای پزشکی

ویزای فرهنگی – ورزشی

ویزای مقام‌های رسمی

ویزای تحصیلی – تحقیقاتی

ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند

ویزای ترانزیت فرودگاهی

ویزای کودکان زیر سن قانونی

 

مراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است.

این فرم به صورت رایگان در وب‌سایت سفارت قابل دانلود است.

در مرحله بعد با مراجعه به سیستم تعیین وقت روز مد نظر خود را از میان روزهایی که ظرفیتشان تکمیل نشده انتخاب کرده ،

و سایر مراحل تعیین وقت را چنان که مشخص شده است، طی نمایند.

در پایان، در تاریخ تعیین شده برای انجام مصاحبه، تحویل مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک به محل سفارت مراجعه کنند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

۱) فرم درخواست روادید شینگن (رایگان)

۲) دو قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ بدون روتوش

۳) گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.

۴) دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود)

فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

۵) اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

۶) اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

الف) مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد)

حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد،

متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت ؛

یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

ب) مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

ج) مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه،

یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

۷) اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)؛

الف) پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.

ب) کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

ج) ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند.

مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

د) علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

۸) اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۹) اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

۱۰) اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

۱۱) تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی درخواست کند.

 

نکته‌ها:

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل شوند.

لذا هیچ یک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال شوند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی باید فقط درخواست تعیین وقت را ؛

به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری کنند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایل‌های ضمیمه (به غیر از دعوتنامه شرکت دعوت کننده) ؛

به منظور پشتیبانی درخواست به صورت ایمیلی ارسال شوند، بلافاصله و بی‌آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

هزینه ویزای ایتالیا

برای درخواست ویزا، افراد بزرگسال با مبلغی معادل ۶۰ یورو به سفارت بپردازند،

برای افراد ۶ تا ۱۲ سال به ازای هر نفر ۳۵ یورو دریافت می‌شود و برای افراد کمتر از ۶ سال هزینه‌ای دریافت نمی‌شود.

همچنین، همسر، والدین و فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.

 

زمان لازم برای صدور ویزای ایتالیا

برای ارائه‌ مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.

بررسی اولیه‌ مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

 

سفارت ایتالیا

نشانی: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹/۶۸
تلفن: ۶-۶۶۷۲۶۹۵۵ ( ۰۲۱)
فکس: ۶۶۷۲۶۹۶۱
صندوق پستی: ۷۸۶۳-۱۱۳۶۵
وب‌سایت: www.ambteheran.esteri.it

رم

Rome
1°
mist
humidity: 100%
wind: 2m/s SE
0°
Tue
-0°
Wed
3°
Thu
9°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: AZROME1
  • قیمت: نرخ بلیط + 550 یورو
  • مدت: 4 شب
  • تاریخ برگزاری: 1397-09-25
  • خدمات تور: پرواز رفت و برگشت با آلیتالیا - ویزا شنگن - ترانسفر فرودگاهی - اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه - گشت اختیاری - بیمه مسافرتی
  • دسته بندی: خارجی
  • : مشاهده پکیج

حمل و نقل

آلیتالیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *