7 شب اقامت در شهر زیبای بانکوک

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتلخدمات هتلقیمت دو تختهقیمت یک تختهقیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)توضیحات
The Heritage Hotels Sathorn
B.B
STANDARD ROOM
80$150$73$35$---
I-Residence Hotel Sathorn
B.B
SUPERIOR ROOM
129$248$117$52$---
ibis Bangkok Sathorn
B.B
STANDARD ROOM
164$318$NOT AVAILABLE64$---
ibis Bangkok Sukhumvit
B.B
STANDARD ROOM
169$323$154$69$---
Asia Hotel Bangkok
B.B
SUPERIOR ROOM
204$393$185$81$---
Asia Hotel Bangkok
B.B
EXECUTIVE ROOM
239$463$217$93$---
Asia Hotel Bangkok
B.B
PREMIER ROOM
274$533$248$106$---
Mercure Bangkok Makkasan
B.B
SUPERIOR ROOM
220$430$199$84$---
FuramaXclusive Sathorn
B.B
STANDARD ROOM
220$430$199$84$---
The Montien Hotel
B.B
SUPERIOR ROOM
220$430$199$84$---
Mandarin Hotel Managed by Centre Point
B.B
DELUXE ROOM
246$477$223$96$---
Mandarin Hotel Managed by Centre Point
B.B
PREMIER ROOM
267$519$242$103$---
Pullman Bangkok Hotel G
B.B
DELUXE ROOM
351$687$317$317$---
Pullman Bangkok Hotel G
B.B
PREMIER ROOM
386$757$349$349$---
Novotel Bangkok Platinum Pratunam
B.B
STANDARD ROOM
444$878$401$401$---
The Landmark Bangkok
B.B
PREMIUM ROOM
526$1037$475$475$---

به مبالغ فوق قیمت ریالی بلیط اضافه می گردد.

ترانسفر رایگان شامل پروازهایی می باشد که بین ساعت 7 صبح تا 9 شب وارد بانکوک شوند.

اتاق سه تخته شامل یک اتاق دو تخته + یک تخت سفری می باشد.

در صورت تمایل بابت اخذ ویزای تایلند مبلغ 35 یورو به مبالغ فوق اضافه می گردد.

برنامه روزانه

روزمحل اقامت شبجاذبه‌های مورد بازدیدتوضیحات
8 بانکوک---

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند

 

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود.

مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید ،

و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.

برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.

توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

1 . شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

2 . گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

3 . دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

4 . مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

5 . بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.

هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود.

صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

1 . اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.

2 . اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید.

برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:

  • کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
  • فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
  • پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.

3 . ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛

اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

بانکوک

Bangkok
26°
few clouds
humidity: 69%
wind: 4m/s E
H 32 • L 30
33°
Tue
35°
Wed
35°
Thu
36°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: BKKTHI3
  • قیمت: نرخ بلیط + 80 دلار
  • مدت: 7 شب
  • خدمات تور: پکیج شامل ترانسفر دوطرفه فرودگاهی ، یک سیم کارت برای هر اتاق و لیدر فارسی زبان محلی می باشد.
    ترانسفر رایگان شامل پروازهایی می باشد که بین ساعت 7 صبح تا 9 شب وارد بانکوک شوند.
    اتاق سه تخته شامل یک اتاق دو تخته + یک تخت سفری می باشد.
  • دسته بندی: خارجی
  • : مشاهده پکیج
  • : مشاهده پکیج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *