7 شب اقامت درشهر پوکت

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات قیمت دو تخته قیمت یک تخته تخت اضافی کودک با تخت( 6 تا 12 سال ) کودک بدون تخت ( 2 تا 6 سال )
Mirage Express Patong Phuket
B.B
SUPERIOR ROOM
268$ 401$ 268$ 255$ 202$
The Natural Resort , Patong
B.B

STANDARD ROOM
274$ 393$ 386$ 262$ 215$
The Crib Patong Hotel
B.B
STANDARD ROOM
282$ 429$ 282$ 267$ 209$
Ibis Hotel Phuket Patong
B.B
STANDARD ROOM
324$ 513$ 324$ 305$ 230$
Best Western Patong Beach
B.B
SUPERIOR City ROOM
386$ 617$ 386$ 363$ 271$
Deevana Patong Resort & Spa
B.B
SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW
387$ 639$ 387$ 362$ 261$
The Charm Resort Phuket
B.B
DELUXE ROOM
387$ 639$ 387$ 362$ 261$
The Charm Resort Phuket
B.B
JUNIOR SUITE
436$ 737$ 436$ 406$ 286$
Swissotel Hotel Phuket Patong
B.B
CLASSIC ROOM
422$ 709$ 422$ 393$ 279$
Swissotel Hotel Phuket Patong
B.B
PREMIER ROOM
436$ 737$ 436$ 406$ 286$
Swissotel Hotel Phuket Patong
B.B
PREMIER POOL
450$ 765$ 450$ 419$ 293$
Avista Hideaway Phuket Patong
B.B
SUPERIOR ROOM KING BED
611$ 1087$ 611$ 563$ 373$
La Flora Resort Hotel Patong
B.B
DELUXE ROOM POOL VIEW
758$ 1381$ 758$ 696$ 447$
La Flora Resort Hotel Patong
B.B
DELUXE POOL ACCESS
947$ 1759$ 947$ 866$ 541$
Le Meridien Phuket Beach Resort
B.B
DELUXE ROOM GARDEN VIEW
807$ 1479$ 807$ 740$ 471$

لطفـا به نکات زیـر تـوجه فـرمـایید :

هرگونه مالیات توریستی در کشور مقصد طبق قانون هتل داری برعهده مسافر میباشد.

شب اضافه برای هر نفر میباشد و برای اتاق سینگل دو برابر محاسبه میگردد.

هتل چارتر بوده، قابل استرداد نبوده و غیر قابل تغییر می باشد.

سقف مبلغ بیمه 10 هزار یورو میباشد.

داشتن پاسپورت جداگانه برای تمامی مسافرین در هر رده سنی الزامی می باشد .

به نفر سوم تخت اضافه سفری با نرخ دوتخته تعلق می گیرد .

( اتاق سه تخته شامل یک اتاق دو تخته + یک تخت سفری می باشد. )

طبق قوانین هواپیمایی، مسئولیت کنترل گذرنامه از هرلحاظ (حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر) و ممنوعیت خروج از کشور به عهده ی آژانس درخواست کننده و مسافر می باشد. 

نرخ بلیط هواپیما بر اساس قیمت های پوینت هواپیمائی ماهان میباشد که در زمان خرید به قیمت هتل اضافه خواهد گردید .

نرخ ویزا با هتل 35 یورو میباشد که جداگانه در زمان خرید به قیمت هتل اضافه خواهد گردید .

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا:

اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر.

یک قطعه عکس رنگی 4*3 زمینه سفید جدید (متفاوت از گذرنامه).

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند.

پرینت رزرو هتل .

کپی کارت ملی ، شناسنامه و  پاسپورت هر سه در یک صفحه .

پرینت حساب سه ماهه با حداقل 2 میلیون تومان موجودی برای هر نفر . (به زبان انگلیسی باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند)

پاسپورت باید حداقل یک صفحه سفید برای چاپ ویزا داشته باشد.

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
8 پوکت ---

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند

 

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود.

مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید ،

و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.

برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.

توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

1 . شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

2 . گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

3 . دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

4 . مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

5 . بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.

هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود.

صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

1 . اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.

2 . اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید.

برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:

  • کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
  • فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
  • پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.

3 . ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛

اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

پوکت

Phuket
32°
few clouds
humidity: 62%
wind: 5m/s WNW
H 32 • L 30
30°
Sat
30°
Sun
30°
Mon
32°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: HKT01
  • قیمت: نرخ بلیط + 268 دلار
  • مدت: 7 شب
  • خدمات تور: ▪️ پرواز رفت و برگشت ماهان
    ▪️ ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی
    ▪️ ویزا توریستی
    ▪️ هفت شب اقامت در هتل به همراه صبحانه
    ▪️ بیمه مسافرتی
    ▪️ سیم کارت برای هر اتاق
    ▪️ پایین ترین نرخ پوینت ماهان 3،630،000 تومان میباشد که در در زمان ثبت نام به قیمت هتل اضافه میگردد.
    ▪️ مبنای محاسبه نرخ بلیط ، نرخ روز ثبت نام میباشد.
    ▪️ هزینه ویزا مبلغ 35 یورو به کل اضافه میگردد.

    شرایط کنسلی :
    ▪️طبق قوانین هواپیمایی و هتل
  • دسته‌ها: خارجی
  • : مشاهده پکیج

حمل و نقل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *