4 شب اقامت در شهر کوالالامپور - 3 شب اقامت در شهر پنانگ

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتلخدماتقیمت دو تختهقیمت یک تختهکودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)قیمت سه تخته ( تخت اضافه )
کوالالامپور: Arenaa Star Hotel
پنانگ: Copthorne Orchid Hotel
B.B
SUPERIOR ROOM
158$286$148$63$153$
کوالالامپور: Pacific Express Hotel
پنانگ: Copthorne Orchid Hotel
B.B
STANDARD ROOM
158$286$148$63$158$
کوالالامپور: Flamingo Hotel By The Lake
پنانگ: Flamingo Hotel by the Beach, Penang
B.B
DELUXE ROOM
177$324$167$71$172$
کوالالامپور: Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade
پنانگ: Flamingo Hotel by the Beach, Penang
B.B
SUPERIOR ROOM DELUXE HILL VIEW ROOM
225$420$215$90$220$
کوالالامپور: Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade
پنانگ: Mercure Penang Beach Hotel
B.B
SUPERIOR ROOM
STANDARD ROOM
255$480$245$102$250$
کوالالامپور: Fraser Residence
پنانگ: Evergreen Laurel Hotel Penang
B.B
STANDARD ROOM
SUPERIOR ROOM
299$568$289$120$294$
کوالالامپور: Royale Chulan Conlan Hotel
پنانگ: Evergreen Laurel Hotel Penang
B.B
SUPERIOR ROOM
307$584$297$123$307$
کوالالامپور: Fraser Residence
پنانگ: PARKROYAL Penang Resort
B.B
STANDARD ROOM
329$628$319$132$324$
کوالالامپور: Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel
پنانگ: Golden Sands Resort by Shangri-La
B.B
STANDARD
ROOM DELUXE HILL VIEW ROOM
361$692$351$144$361$
کوالالامپور: Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel
پنانگ: PARKROYAL Penang Resort
B.B
STANDARD ROOM
367$704$357$147$362$
کوالالامپور: InterContinental Kuala Lumpur
پنانگ: PARKROYAL Penang Resort
B.B
DELUXE ROOM STANDARD ROOM
375$720$365$150$370$

به مبالغ فوق قیمت ریالی بلیط اضافه می گردد.

برنامه روزانه

روزمحل اقامت شبجاذبه‌های مورد بازدیدتوضیحات
3 کوالالامپور---
4 پنانگ---

شرایط دریافت ویزای مالزی

انواع ویزای مالزی

کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:

ويزای ورودی يكنفره، ويزای بازديد (توريستی – گردشگری)، ويزای ترانزيت(عبوری)، ويزای كار و تجارت، ويزای ورودی چندگانه،

ويزای كار موقتی، ويزای كار، ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای)، ويزای همراه، ويزای دانشجويی، ويزای همسر اجازه ورود (Entry Permit)

(EP) يك مجوز كه برای افراد خارجی كه جزء شهروندان مالايی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود.

اين مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از اين ويزا برای هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.


شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی:

ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند،

قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان 3 ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به 2 هفته تغییر یافته است.

ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.


ویزای 15 روزه توریستی

این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد.

در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند :

بلیط رفت و برگشت

حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.

هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.

اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.

مدت زمان ویزا: 14 روز

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***

افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند،

متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.

این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد ؛

تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت 10 ساله) دریافت کند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان

اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل

اصل و کپی نامه اداره مهاجرت

تکمیل فرم سفارت

اصل و کپی صفحه اول پاسپورت

کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط

یک قطعه عکس 3.4 جدید و رنگی

گواهی بانکی به نام شخص متقاضی

 مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی

اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه

اصل و کپی نامه اداره مهاجرت

اصل و کپی صفحه اول پاسپورت

کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل

یک قطعه عکس 4*3 جدید و رنگی

مدت ویزا : 2 ماه

نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود.

ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.


***
ویزای دانشجویی مالزی***

این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .

طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .


مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی:

برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید 4 مرحله را پشت سر بگذارید.

مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر

مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:

پر کردن فرم درخواست

تصویر همه صفحات پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

کپی نامه پذیرش که از دانشگاه

کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات

گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی

هزینه مربوط به نامه تائیدیه
 

از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا 6 هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
 
مرحله سوم:  مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا
 

فراموش نکنید که نامه VDR کلا 90 روز اعتبار داره و شما توی این فاصله 90 روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.

بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا 5 روز الی 10 روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.
 
مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت
 

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده،

سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند.

در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.
 
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:

اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
فرمهای معاینات پزشکی
رسید بیمه دانشجویی
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

 

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.
 
ویزای همراه:

 ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود.

این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند.

این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند.

بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:

تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان

چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه

اصل پاسپورت دانشجو و همراهان

نامه نسبیت

فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه


***
ویزای کار در مالزی***

همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند.

در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید.

مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از 6 ماه تا 5 سال است.

کوالالامپور

Kuala Lumpur
29°
broken clouds
humidity: 74%
wind: 2m/s S
H 32 • L 29
30°
Tue
31°
Wed
31°
Thu
28°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

پنانگ

Situbondo
29°
clear sky
humidity: 73%
wind: 1m/s NNW
H 33 • L 29
30°
Tue
28°
Wed
28°
Thu
29°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: KULPN5
  • قیمت: نرخ بلیط + 158 دلار
  • مدت: 7 شب
  • خدمات تور: ترانسفر فرودگاهی و بین شهری - گشت شهری به همراه ناهار ایرانی در کوالالامپور - لیدر فارسی زبان - یک سیم کارت برای هر اتاق
  • دسته بندی: خارجی
  • : مشاهده پکیج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *