تور نوروزی تایلند با 7 شب اقامت در شهر زیبای پوکت (برگزار شده)

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات قیمت دو تخته قیمت یک تخته تخت اضافی کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)
Bel Aire Hotel Patong
B.B
SUPERIOR ROOM
174$ 328$ N/A N/A 74$
Gu Hotel Patong , Phuket
B.B
STANDARD ROOM
202$ 384$ N/A N/A 84$
Best Western Patong Beach
B.B
SUPERIOR CITY ROOM
230$ 440$ N/A N/A 94$
The Royal Paradise Hotel & Spa
B.B
DELUXE BALCONY ROOM
279$ 538$ 279$ 253$ 111$
Deevana Plaza Hotel Phuket
B.B
DELUXE CITY VIEW ROOM
356$ 692$ 356$ 322$ 138$
Swissotel Hotel Phuket Patong
B.B
CLASSIC ROOM
384$ 748$ 384$ 348$ 147$
Le Meridien Phuket Beach Resort
B.B
DELUXE GARDEN VIEW ROOM
804$ 1588$ 804$ 726$ 294$

هزینه بلیط هواپیما :

نرخ بزرگسال : 8،730،000 تومان / نرخ کودک 12-2 سال : 7،690،000 تومان / نرخ نوزاد : 2،980،000 تومان

ساعت های پروازی:

رفت 19 مارچ ساعت04:40 – برگشت 26 مارچ ساعت 19:40
رفت 19 مارچ ساعت12:30 – برگشت 27 مارچ ساعت 19:40
رفت 20 مارچ ساعت12:30 – برگشت 28 مارچ ساعت 19:40

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا:

اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر – یک قطعه عکس رنگی 4*3 زمینه سفید جدید (متفاوت از گذرنامه) 

کپی کارت ملی ، شناسنامه و پاسپورت هر سه در یک صفحه 

پرینت حساب سه ماهه با حداقل 2 میلیون تومان موجودی برای هر نفر(پرینت حساب به زبان انگلیسی همراه با مهر بانک صادر کننده باشد)

لطفـا به نکات زیـر تـوجه فـرمـایید :

هتل چارتر و غیر قابل استرداد می باشد .

به نفر سوم تخت اضافه سفری یا کاناپه تخت خواب شو تعلق می گیرد .

طبق قوانین هواپیمایی، مسئولیت کنترل اعتبار گذرنامه (حداقل 7 ماه اعتبار قبل از تاریخ سفر) ،

و ممنوعیت خروج از کشور به عهده ی آژانس درخواست کننده و مسافر می باشد.

نرخ بلیط هواپیما بر اساس قیمت ROE ، 8450 تومان می باشد که در زمان صدور بلیط در صورت تغییر نرخ ، ما به تفاوت آن محاسبه می گردد.

نرخ ویزا 35 یورو می باشد که به مبلغ ریالی اضافه می گردد.

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
8 پوکت ---

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند

 

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود.

مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید ،

و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.

برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.

توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

1 . شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

2 . گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

3 . دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

4 . مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

5 . بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.

هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود.

صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

1 . اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.

2 . اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید.

برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:

  • کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
  • فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
  • پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.

3 . ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛

اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

پوکت

Phuket
23°
few clouds
humidity: 94%
wind: 3m/s W
H 28 • L 24
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: HKTQR02
  • قیمت: نرخ بلیط + 174 دلار
  • مدت: 7 شب
  • خدمات تور: . پرواز رفت و برگشت با هواپیمایی قطرایرویز
    . ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی
    . ویزا توریستی
    . هفت شب اقامت در هتل به همراه صبحانه
    . گشت شهر آبی
    . بیمه مسافرتی
    . سیم کارت رایگان برای هر اتاق
    . نرخ بلیط هواپیما بر اساس قیمت ROE ، به قیمت 8450 تومان محاسبه گردیده است که در زمان صدور در صورت وجود مابه التفاوت محاسبه خواهد گردید.
    . نرخ ویزا 35 یورو می باشد که به مبلغ ریالی اضافه می گردد.
  • گروه‌ها: خارجی

حمل و نقل

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *