7 شب اقامت در شهر زیبای کوالالامپور

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات قیمت دو تخته قیمت یک تخته تخت اضافی کودک با تخت ( 6 تا 12 سال ) کودک بدون تخت ( 2 تا 6 سال )
Pacific Express Hotel
B.B
GUEST ROOM
82$ 194$ 82$ 72$ 33$
Sandpiper Hotel
B.B
SUPERIOR ROOM
82$ 194$ 82$ 72$ 15$
Flamingo Hotel By The Lake
B.B
DELUXE ROOM
89$ 208$ 89$ 79$ 36$
Cosmo Hotel
B.B
STANDARD ROOM NO WINDOW
110$ 259$ 110$ 100$ 44$
Cosmo Hotel
B.B
DELUXE ROOM
117$ 212$ 110$ 70$ 30$
Hotel Royal Kuala Lumpur
B.B
DELUXE ROOM
152$ 334$ 152$ 142$ 61$
Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade
B.B
SUPERIOR ROOM
166$ 362$ 166$ 156$ 66$
Novotel Kuala Lumpur Hotel , City Centre
B.B
SUPERIOR ROOM
173$ 376$ 173$ 163$ 69$
The Westin Kuala Lumpur
B.B
DELUXE ROOM
243$ 516$ 243$ 233$ 97$
Fraser Residence
B.B
STUDIO SUITE ROOM
229$ 488$ 229$ 219$ 92$
Fraser Residence
B.B
TWIN ROOM
236$ 490$ 236$ 226$ 94$
Royale Chulan Conlan Hotel
B.B
SUPERIOR ROOM
243$ 516$ 243$ 233$ 97$
Royale Chulan Conlan Hotel
B.B
DELUXE ROOM
250$ 530$ 250$ 240$ 100$
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel
B.B
DELUXE ROOM
285$ 600$ 285$ 275$ 114$
InterContinental Kuala Lumpur
B.B
DELUXE ROOM
299$ 628$ 299$ 289$ 120$
InterContinental Kuala Lumpur
B.B
PREMIER ROOM
376$ 782$ 376$ 366$ 150$
Shangri-La Hotel
B.B
DELUXE ROOM
425$ 880$ 425$ 415$ 170$
Shangri-La Hotel
B.B
EXECUTIVE ROOM
453$ 936$ 453$ 443$ 181$
JW Marriott Hotel, Kuala Lumpur
B.B
DELUXE ROOM
397$ 768$ 397$ 359$ 148$

لطفـا به نکات زیـر تـوجه فـرمـایید :

هرگونه مالیات توریستی در کشور مقصد طبق قانون هتل داری برعهده مسافر میباشد.

شب اضافه برای هر نفر میباشد و برای اتاق سینگل دو برابر محاسبه میگردد.

هتل چارتر بوده، قابل استرداد نبوده و غیر قابل تغییر می باشد.

سقف مبلغ بیمه 10 هزار یورو میباشد.

داشتن پاسپورت جداگانه برای تمامی مسافرین در هر رده سنی الزامی می باشد .

به نفر سوم تخت اضافه سفری با نرخ دوتخته تعلق می گیرد .

طبق قوانین هواپیمایی، مسئولیت کنترل گذرنامه از هرلحاظ (حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر)،

و ممنوعیت خروج از کشور به عهده ی آژانس درخواست کننده و مسافر می باشد.

پایین ترین نرخ پوینت ماهان 3،430،000 تومان میباشد که در در زمان ثبت نام به قیمت هتل اضافه میگردد.

مبنای محاسبه نرخ بلیط ، نرخ روز ثبت نام میباشد .

 

مدارک مورد نیاز برای سفر:

اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر.

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
8 ---

شرایط دریافت ویزای مالزی

انواع ویزای مالزی

کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:

ويزای ورودی يكنفره، ويزای بازديد (توريستی – گردشگری)، ويزای ترانزيت(عبوری)، ويزای كار و تجارت، ويزای ورودی چندگانه،

ويزای كار موقتی، ويزای كار، ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای)، ويزای همراه، ويزای دانشجويی، ويزای همسر اجازه ورود (Entry Permit)

(EP) يك مجوز كه برای افراد خارجی كه جزء شهروندان مالايی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود.

اين مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از اين ويزا برای هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.


شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی:

ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند،

قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان 3 ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به 2 هفته تغییر یافته است.

ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.


ویزای 15 روزه توریستی

این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد.

در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند :

بلیط رفت و برگشت

حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.

هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.

اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.

مدت زمان ویزا: 14 روز

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***

افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند،

متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.

این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد ؛

تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت 10 ساله) دریافت کند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان

اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل

اصل و کپی نامه اداره مهاجرت

تکمیل فرم سفارت

اصل و کپی صفحه اول پاسپورت

کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط

یک قطعه عکس 3.4 جدید و رنگی

گواهی بانکی به نام شخص متقاضی

 مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی

اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه

اصل و کپی نامه اداره مهاجرت

اصل و کپی صفحه اول پاسپورت

کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل

یک قطعه عکس 4*3 جدید و رنگی

مدت ویزا : 2 ماه

نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود.

ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.


***
ویزای دانشجویی مالزی***

این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .

طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .


مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی:

برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید 4 مرحله را پشت سر بگذارید.

مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر

مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:

پر کردن فرم درخواست

تصویر همه صفحات پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

کپی نامه پذیرش که از دانشگاه

کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات

گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی

هزینه مربوط به نامه تائیدیه
 

از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا 6 هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
 
مرحله سوم:  مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا
 

فراموش نکنید که نامه VDR کلا 90 روز اعتبار داره و شما توی این فاصله 90 روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.

بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا 5 روز الی 10 روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.
 
مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت
 

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده،

سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند.

در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.
 
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:

اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
فرمهای معاینات پزشکی
رسید بیمه دانشجویی
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

 

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.
 
ویزای همراه:

 ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود.

این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند.

این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند.

بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:

تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان

چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی

نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه

اصل پاسپورت دانشجو و همراهان

نامه نسبیت

فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه


***
ویزای کار در مالزی***

همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند.

در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید.

مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از 6 ماه تا 5 سال است.

کوالالامپور

Kuala Lumpur
26°
broken clouds
humidity: 88%
wind: 1m/s E
H 25 • L 24
32°
Thu
29°
Fri
32°
Sat
33°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

جزئیات تور

  • کد تور: KUL01
  • قیمت: نرخ بلیط + 82 دلار
  • مدت: 7شب
  • خدمات تور: . پرواز رفت و برگشت ماهان
    . ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی
    . هفت شب اقامت در هتل به همراه صبحانه
    . بیمه مسافرتی
    . سیم کارت برای هر اتاق
    پایین ترین نرخ پوینت ماهان 3،430،000 تومان میباشد که در در زمان ثبت نام به قیمت هتل اضافه میگردد.
    مبنای محاسبه نرخ بلیط ، نرخ روز ثبت نام میباشد .
     
    شرایط کنسلی :
    . طبق قوانین هواپیمائی و هتل
  • دسته‌ها: خارجی
  • : مشاهده پکیج

حمل و نقل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *